search
Scifi-thriller weet reusachtig goed te scoren bij Netflix-kijkers
Films / Nieuws

Scifi-thriller weet reusachtig goed te scoren bij Netflix-kijkers

De bijna anderhalf uur durende scifi-film weet gelijk vanaf het moment dat hij te streamen is, een hoop kijkers te overtuigen. Hij staat namelijk gelijk op de koppositie in de Netflix top 10.

Met vergevorderde technologie, dino's, actie en spektakel weet 65 van regisseurs Scott Beck en Bryan Woods erg goed te scoren bij de streamer. Al zijn niet overal de reacties even enthousiast.

Eén van de acteurs in de film is Adam Driver, ook wel bekend van verschillende Star Wars-films en Ferrari.

Cast


Naast Driver zien we in de film Ariana Greenblatt, Chloe Coleman, Nika King en Brian Dare.

Langdradig en redelijk


De film pakt op IMDb een 5.4/10. Bij Rotten Tomatoes zien we dat de film bij het publiek 65% scoort maar bij de critici mager met 34%. "Een redelijk sciencefiction-overlevingsavontuur duwt een mager uitgangspunt naar een genadig kort einde.", vertelt een van de critici.

"Op zich best wel een aardige film maar toch bekruipt je het gevoel dat er wat meer in had gezeten. De film is ook ietwat langdradig maar verder wel prima te kijken. Het acteerwerk is allemaal vrij redelijk te noemen." aldus een van de kijkers bij MovieMeter. De film pakt daar een score van 2.62/5.



Synopsis


We gaan terug in de tijd, 65 miljoen jaar terug. We volgen piloot Mills na een catastrofale crash. Hij en Koa zijn de enige overlevenden en ze komen erachter dat ze zijn neergestort op aarde.

Ze moeten de strijd aangaan met gevaarlijke en prehistorische wezens en alles wat er nog meer op hun pad komt. Kunnen zij hun enige overlevingskans benutten?

Netflix


Als je de film nog niet gezien hebt, stream de scifi-thriller dan nu bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen