search
'The Walking Dead: Daryl Dixon' onthult hoe Daryl in Frankrijk is beland

'The Walking Dead: Daryl Dixon' onthult hoe Daryl in Frankrijk is beland

De vraag hoe Daryl aankwam is beantwoord, maar nieuwe vragen komen hiervoor in de plaats.

Valeria Milić
De eerste aflevering van The Walking Dead: Daryl Dixon gooit de kijker direct in het diepe. We zien Daryl (Norman Reedus) terwijl hij vastzit aan een omgewentelde sloep aanspoelen in Marseille.

Daryl besluit de kloostergemeenschap die hem onderdak verleent te helpen. Samen met de non zuster Isabelle zet hij koers richting Le Havre in Noord-Frankrijk, waar de kijker uiteindelijk hoort wat Daryl überhaupt overzee heeft gebracht.

Vrachtschepen na de zombie-apocalypse


In Le Havre ziet de kijker een gesprek tussen madame Genet (Anne Charrier), verzetsleidster, een kapitein (Grègory Kristoforoff) en een scheepsarts (François Delaive). De kapitein onthult vervolgens dat een vrachtschip met zombies aan boord verwoest werd in de Golf van Càdiz als gevolg van muiterij.

Nieuwe vragen


De zombies waren bedoeld om experimenten op uit te voeren, en daarnaast werden duidelijk ook gevangenen vervoerd. Dit roept natuurlijk meerdere vragen op.

Uiteraard wil je weten hoe Daryl gevangen is genomen en door wie, waarom er vrachtschepen actief zijn na de zombie-apocalypse en hoe de muiterij is uitgebroken. De komende afleveringen zullen hier ongetwijfeld dieper op ingaan, maar het is inmiddels duidelijk hoe Daryl richting Marseille is gedobberd.

The Walking Dead: Daryl Dixon is te zien op het Amerikaanse AMC. Op het moment van schrijven is nog niet bekend of en zo ja wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.
Aanbevolen artikelen