Van magie naar wetenschap: Hoe 'The Big Bang Theory' ster zijn carrière startte

Het is heel erg raar om deze acteur te zien in eerdere projecten, want deze zijn totaal anders dan zijn rol in The Big Bang Theory.

Adrienne Koolen, 23-09-2023 17:38

We zijn er soms zo aan gewend dat een acteur een bepaalde rol speelt dat het verwarrend is om hem of haar ineens in een andere film of serie te zien. Zo zal Daniel Radcliffe altijd aan Harry Potter verbonden zijn en Steve Carell aan Michael Scott. Andere rollen komen dan totaal niet overeen met het beeld wat fans in hun hoofd hebben.
Dit is ook het geval met The Big Bang Theory-ster Simon Helberg. Hij is voor velen bekend als Howard Wolowitz, maar hiervoor speelde hij in een hele andere serie.[/b]

Een magische start… letterlijk

De afgelopen jaren heeft Helberg vooral de ietwat griezelige wetenschapper gespeeld die iets te afhankelijk is van zijn moeder. In 2002 speelde Helberg echter een totaal andere rol.


Hij zat namelijk in een paar scènes van Sabrina, the Teenage Witch. In seizoen 6, aflevering 15 'Time After Time' heeft tante Zelda een gebroken hart en Sabrina probeert haar te helpen, maar dat gaat helemaal fout.

Een hele andere rol

De hulp komt van niemand minder dan Simon Helberg. Hoewel hij de rol vol overgave speelt, is het heel verwarrend om de wetenschapper ineens in deze magische wereld te zien.

Bekijk hieronder de beste momenten van Howard en stream The Big Bang Theory op HBO Max.

Lees meer over: Young Sheldon, The Big Bang Theory, Simon Helberg, Jimm Parsons, Kaley Cuoco

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in