search
Dit is het meest gehate personage uit 'The Big Bang Theory'
Series / Featured

Dit is het meest gehate personage uit 'The Big Bang Theory'

Het meest gehate personage uit 'The Big Bang Theory' volgens Reddit.

We hebben allemaal twaalf jaar lang kunnen genieten van The Big Bang Theory. Toch hebben we ons ook geërgerd. Wie is nu het meest gehate personage van de serie? Wij zochten ernaar op Reddit!

Op Reddit werd recentelijk een poll georganiseerd wie de meest irritante en gehate bijrol was uit The Big Bang Theory. Deze eer gaat naar Priya Koothrappali, de jonger zus van hoofdpersonage Raj.

Priya


Priya werd in seizoen 4 geïntroduceerd als een mooie en intelligente advocate. Zij krijgt al snel een relatie met Leonard en is daarmee de liefdesrivaal van een ieders lieveling: Penny.

Priya bleek nogal een controlfreak te zijn en zij behandelt Leonard slecht. Zodra hun relatie begint, probeert ze onmiddellijk alles aan haar nieuwe vriend te veranderen, te beginnen met zijn uiterlijk.

Verborgen


Het feit dat Priya hun relatie verborgen hield voor haar ouders, alsof ze zich voor Leonard schaamde, viel ook niet in goede aarde bij de kijkers. Haar eis dat hij alle banden met Penny moest verbreken, terwijl Priya wist dat Penny deel uitmaakte van Leonard's vriendengroep, werd door de fans zeer slecht ontvangen.

Least favorite character on the show?
byu/hitlers_sweet_pussy inbigbangtheory


Bovendien informeerde ze haar vriend niet dat ze terug naar India zou verhuizen en ging ze vervolgens vreemd met haar ex.

Quote Reddit


"'Ze is manipulatief, neerbuigend, egoïstisch, ze houdt eigenlijk niet van Leonard en probeert hem voortdurend te veranderen, ze is een hypocriet, ze is een bedrieger... ze had geen enkele deugd, hoe kan iemand haar leuk vinden?' vroeg een Redditor zich af.



Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen