Iedereen had tijdens de opnames issues met deze 'The Big Bang Theory'-collega

Het leven op de set van 'The Big Bang Theory' was soms net als het leven op een willekeurig kantoor.

Bas de Kramer, 22-09-2023 10:24

Op de set van de absolute hitserie The Big Bang Theory verliep niet alles altijd even vlekkeloos. Net als in het echte leven, zijn er, ook op de set van een serie, leuke en minder leuke collega's. Ook op de set van The Big Bang Theory liep er een nogal lastig collega rond.
Tijdens de opnames van The Big Bang Theory was dat Kunal Nayyar, die Raj Koothrappali speelde. Hoewel hij het allemaal niet zo slecht bedoelde, werd Nayyar als de lastigste persoon om mee samen te werken gezien.

Galecki

Volgens medespeler Johnny Galecki, die Leonard speelde, zat Nayyar opvallend vaak fout. "Het was misschien wel charmant in sommige gevallen, maar het moet vermoeiend zijn geweest om telkens verkeerde informatie te krijgen als je een simpele vraag stelde."

Een andere ster van The Big Bang Theory, Mayim Bialik, herinnerde zich hoe Nayyars positieve houding niet altijd overeenkwam met de sfeer van het team. "Bij een prijzenshow verloren Jim en ik al vrij snel en daar baalden we flink van. Kunal zei: 'Maar we zijn allemaal samen, we houden van elkaar.' En we dachten allemaal: 'Het is te vroeg! Niemand wil nu nog proosten of zich goed voelen, geef ons even de tijd dit te verwerken".

Cuoco

Kaley Cuoco, die Penny speelde, had problemen met de parkeerstijl van Nayyar. Nayyar had altijd extra ruimte nodig voor de deuren van zijn auto, omdat ze omhoog openden, daar was regelmatig gedoe over met Cuoco.


Onschuldig geklaag

De rest van de cast heeft derhalve wel wat over hem geklaagd maar veelal op een grappige en zachtaardige manier, ze konden uiteindelijk dus wel degelijk goed met hem opschieten.

Als je wilt genieten van enkele van Nayyar's beste momenten als Raj Koothrappali, kun je The Big Bang Theory streamen op HBO Max


Lees meer over: kaley cuoco, the big bang theory, johnny Galecki, hbo max, raj, priya

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in