search
Disney+ kijkers stemmen massaal af op deze mysterieuze scifi-thriller
Films / Nieuws

Disney+ kijkers stemmen massaal af op deze mysterieuze scifi-thriller

'No One Will Save You' weet de kijkers op Disney+ voor zich te winnen want velen hebben afgestemd op de film.

De ruim anderhalf uur durende film van Brian Duffield doet het momenteel erg goed bij de streamer. Kijk hem nu als je in bent voor een thriller met mysterieus tintje.

Regisseur Duffield heeft aan meerdere films meegeschreven maar regisseerde voor No One Will Save You zijn eerste film, Spontaneous.

In de film


De cast bestaat uit Kaitlyn Dever, Elizabeth Kaluev, Zack Duhame, Lauren L. Murray, Geraldine Singer, Dane Rhodes en Evangeline Rose.

Buitenaardse indringers


Brynn is een jonge getalenteerde vrouw die in haar ouderlijk huis woont, rouwt om het verlies van haar moeder en vervreemd is van de gemeenschap waar ze woont. Ze is eenzaam maar optimistisch en weet met haar verlies om te gaan.

Wanneer ze op een avond gewekt wordt door vreemde geluiden van buitenaardse indringers, wordt ze gedwongen om haar verleden onder ogen te komen en is haar toekomst niet zeker.



Scifi met een vleugje horror


De film weet op IMDb tot zover een nette 6.5/10 neer te zetten. Het publiek bij Rotten Tomatoes scoort de film 61% en de critici scoren de film 78%. "Het komt zelden voor dat een film iets neemt dat we al talloze keren eerder hebben gezien en ons het gevoel geeft dat we het voor de eerste keer meemaakten.", aldus een van de critici.

Kijker Scorsese vertelt op MovieMeter, "Goeie film over een jonge vrouw die alleen in een huis woont en wordt aangevallen door aliens. Een sciencefiction film met een vleugje horror en vooral een originele insteek waarin nagenoeg geen woord wordt gesproken." De film staat daar nu op een 2.92/5.



Streamen


Deze scifi-thriller is het zeker waard om een keer te streamen. Doe dit bij Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen