search
De bloedmooie Emilia Clarke vreesde voor haar leven tijdens de opnames van 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

De bloedmooie Emilia Clarke vreesde voor haar leven tijdens de opnames van 'Game of Thrones'

De prachtige 'Emilia Clarke' vreese voor haar leven rondom de opnames van 'Game of Thrones'.

Emilia Clarke was als Daenerys Targaryen één van de grote sterren van Game of Thrones en is sinds de serie een absolute beroemdheid geworden. Er waren tijdens de opnames echter momenten dat zij zich afvroeg of zij de serie wel zou overleven.

Emilia Clarke kreeg op 24-jarige leeftijd namelijk een hersenaneurysma waar zij een operatie voor kreeg. In The New Yorker vertelde zij hier uitgebreid over.

Quote


"Op een nacht, werd ik wakker gemaakt door een verpleegster en als onderdeel van een reeks cognitieve oefeningen vroeg ze: 'Hoe heet je?' Mijn volledige naam is Emilia Isobel Euphemia Rose Clarke. Maar nu kon ik me die niet herinneren. In plaats daarvan rolden onzinwoorden uit mijn mond en raakte ik in blinde paniek. Ik had nog nooit zo'n angst ervaren, een gevoel van naderend onheil."

Met hulp van de medische professionals en haar geliefden herstelde de actrice gelukkig binnen een maand al en keerde ze terug naar de opnames van het tweede seizoen van Game of Thrones.

Uit de publiciteit


Clarke was destijds natuurlijk nog niet zo bekend, na slechts één seizoen vanGame of Thrones en heeft haar verhaal destijds bewust uit de publiciteit gehouden.

Bekijk op instagram


Clarke speelde op jonge leeftijd absoluut de rol van haar leven in Game of Thrones. Dat dit haar dat in deze bijzondere omstandigheden is gelukt, maakt haar rol in de serie alleen maar extra bewonderenswaardig.

Bekijk op instagram


Kijk Game of Thrones op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen