Dit is de reden dat Emilia Clarke een hekel heeft aan haar co-sterren van 'Game of Thrones'

Emilia Clarke kon het gedrag van haar co-sterren van Game of Thrones niet uitstaan.

Adrienne Koolen, 27-09-2023 22:35

Game of Thrones is jarenlang het leven geweest van Emilia Clarke en de actrice heeft hier dan ook hele goede herinneringen aan (misschien iets minder aan de showrunners). Toch is ze om één specifieke nog boos op haar voormalige collega’s.
Emilia Clarke is vooral bekend geworden door haar rol als Daenerys Targaryen in alle acht de seizoenen van Game of Thrones. Ze is dan ook heel erg gehecht aan de serie en aan haar personage.

Een souvenir

De actrice had dan ook graag haar draken eieren van set mee naar huis willen nemen, maar door de strikte regels was dit verboden. Echter, niet iedereen hield zich aan deze regels.


De meeste acteurs smokkelden allerlei props mee naar huis, maar Emilia Clarke deed dat niet. De zelfbenoemde 'Abider of Rules' was zowat de enige acteur die niets mee naar huis heeft genomen.

Boos op de cast

Clarke was dus best geïrriteerd met de rest van de cast, aangezien zij haar teleurgesteld hebben. En heel misschien was ze ook wel boos op de strenge regels... Heel misschien.

Bekijk hieronder de beste momenten van Daenerys Targaryen en stream Game of Thrones op HBO Max.

Lees meer over: Game of Thrones, House of the Dragon, Dany, Grey Worm, Jacob Anderson, Emilia Clarke, Kit Harington, Jon Snow, Daenerys, Lena Headey, Cersei, Sean Bean, Ned Stark

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in