SerieTotaal tipt: deze nieuwe HBO Max-series komen het beste uit de test

Dit zijn volgens onze recensenten de beste series op HBO Max van dit moment.

Mitchell van Vuren, 27-09-2023 22:35

Van nagelbijtend spektakel tot duistere documentaires - op HBO Max kwamen er een hoop uiteenlopende series langs de afgelopen weken. De recensenten van SerieTotaal helpen je een handje en lichten toe welke ervan je niet zou mogen missen.
Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op HBO Max van de afgelopen tijd.

The Tower seizoen 2 | 6 afleveringen
★★★☆☆

Synopsis: Een jonge agente is getuige van de mysterieuze dood van een agent en een Libisch tienermeisje, maar zij verdwijnt voordat ze haar verhaal kan doen en de waarheid aan het licht kan brengen.

Recensie: "Meer dan eens heeft 'The Tower' kritiek gehad op het systeem, de wetvoering en de agenten die deze proberen te handhaven. En met een dodental dat jaarlijks oploopt tot in de honderden in Groot Brittannië is het een goede, zo niet noodzakelijke keuze om femicide tot onderwerp van het nieuwe seizoen te maken."

Lees de rest van de recensie.

Wolf | 6 afleveringen
★★★★☆

Synopsis: In een afgelegen huis op het platteland wordt een gezin het slachtoffer van de wrede spelletjes van een angstaanjagende psychopaat.

Recensie: "Waar de serie enorm in uitblinkt, is de manier en het tempo waarin ze het mysterie aan de kijker presenteren. Telkens wordt er weer een klein stukje vrijgegeven, waardoor er weer een splitsing van mogelijkheden ontstaat in de voortgang van het plot."

Lees de rest van de recensie.

Savior Complex | 3 afleveringen
★★★☆☆

Synopsis: De jonge Amerikaanse missionaris Renee zette een liefdadigheidsinstelling voor ondervoede kinderen in Jinja, Oeganda. Maar er kwamen schokkende beschuldigingen naar buiten dat zij de zieke kinderen zelf behandelde, zonder enige medische kwalificaties.

Recensie: "In de kern gaat de documentaire over de drang van christelijk Amerika om minder geprivilegieerde volkeren uit de brand te willen helpen. Dit bizarre redderscomplex wordt gepersonifieerd door Renee, die op den duur besluit dat de medische professionals om haar heen minder van het werk weten dan zij."

Lees de rest van de recensie.

Lees meer over: the tower, savior complex, wolf, hbo, hbo max, serietotaal, recensies, beste, series

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in