search
'Bridgerton' seizoen 3: Claimt het vergeten zusje eindelijk haar hoofdrol?
Series / Nieuws

'Bridgerton' seizoen 3: Claimt het vergeten zusje eindelijk haar hoofdrol?

Verschuift dit 'Bridgerton'-personage eindelijk vanaf de achtergrond naar de voorgrond?

Naarmate seizoen 3 van Bridgerton dichterbij komt, zoekt het publiek steeds meer naar aanwijzingen over wat ze kunnen verwachten. En omdat er nog vrijwel niks is losgelaten door de makers, zijn de fans al blij met elk klein detail dat ze kunnen vinden.

Een verandering waar fans erg enthousiast over waren, was de recast van het personage Francesca Bridgerton. De rol van de derde Bridgerton-dochter werd voorheen gespeeld door Ruby Stokes. Fans vonden haar werk prima, maar het potentieel van het personage werd nooit gerealiseerd.

Eigen seizoen?


Vanwege planningsproblemen heeft Stokes de serie nu verlaten. Deze recast was de beste oplossing om Francesca terug in het verhaal te brengen en fans zijn blij om de nieuwe actrice, Hannah Dodd, te verwelkomen in de Bridgerton-familie.

Hoewel veel mensen betwijfelen of we haar eigen seizoen daadwerkelijk gerealiseerd gaan zien worden, vanwege de lange tussenpausen die Netflix tussen ieder seizoen neemt en de stakingen, is het nog steeds leuk om haar karakter te zien ontwikkelen.

Huwelijk


En ongeacht of Shonda Rhimes een seizoen mag maken van het zesde boek, zullen sommige gebeurtenissen in het leven van Francesca toch echt vermeld moeten worden. Al is het maar op de achtergrond. Sommige Bridgerton-fans denken dat Francesca dit seizoen misschien zelfs gaat trouwen.



Francesca's huwelijk is namelijk nog maar het begin van haar romance. Het enige probleem waarmee Dodd en de crew te maken kunnen krijgen, is dat kijkers het personage na haar afwezigheid in seizoen misschien niet meer zo interessant vinden.

14 december


Het zal een lastige taak worden om het personage op een goede manier te herintroduceren. Maar aan de andere kant is dit de perfecte gelegenheid om haar verhaallijnen vanaf nu prominenter in beeld te brengen.



Er gaan veel geruchten rond op social media dat het nieuwe seizoen op 14 december uit zou komen. Deze datum is echter nog niet officieel bevestigd of ontkend. Bekijk Bridgerton op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen