search
Het verborgen verhaal van Jim en Dwight in 'The Office': iedereen heeft dit gemist
Series / Nieuws

Het verborgen verhaal van Jim en Dwight in 'The Office': iedereen heeft dit gemist

Niemand heeft dit verhaal van Jim en Dwight doorgehad, maar het had een grote impact op The Office.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Office blijft ons maar verrassen, zelfs jaren nadat de sitcom is afgelopen. Er is een verborgen verhaal ontdekt dat door de hele serie loopt en bijna niemand heeft dit gemerkt.

Over het algemeen is iedereen het ermee eens dat The Office één van de beste en meest succesvolle sitcom van de 21e eeuw is. Het heeft alles wat een sitcom geweldig maakt: een briljant onderwerp, geweldige personages en acteurs die hun karakters volledig begrijpen.

Een kijkje terug in de tijd


Nu dat er plannen zijn voor een reboot, kijken mensen terug naar het begin van de serie. Hoe waren de personages toen? Wat blijkt? Jim en Dwight zijn volledig veranderd!Dwight (Rainn Wilson) had niet de beste sociale vaardigheden en af en toe miste hij wat gezond verstand, maar hij was succesvol. Jim (John Krasinski) was misschien wel het meest begripvolle personage die altijd klaar stond om mensen te helpen. Ook als dit zijn prestaties en ambities zou beïnvloeden.

Helemaal veranderd


Tegen het eind van de serie is Dwight veel beter geworden in zijn communicatie en Jim is eindelijk een volwassene geworden die ook werkelijk van zijn baan houdt. De twee zijn langzaam maar zeker een beetje naar elkaar gegroeid en hebben de beste aspecten van elkaar overgenomen.

Bekijk hieronder de beste momenten van Dwight en stream The Office op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen