search
'The Sandman': Neil Gaiman komt met hoopvolle update over seizoen 2 op Netflix
Series / Nieuws

'The Sandman': Neil Gaiman komt met hoopvolle update over seizoen 2 op Netflix

Er gloort voor de Netflix-hit na alle conflicten in Hollywood weer een beetje hoop aan de horizon.

Een van de ongetwijfelde hits voor Netflix vorig jaar was die van Neil Gaiman's The Sandman. Het was te verwachten dat er een tweede seizoen zou komen alleen werd er roet in het eten gegooid.

Net zoals bij talloze series het geval was, liep de productie van het tweede seizoen The Sandman spaak toen de schrijvers en acteurs in Amerika hun werk neerlegden. Gelukkig komt Gaiman nu met een hoopvolle update.

Abrupte onderbreking


Het blijkt namelijk dat Netflix al begonnen was aan het tweede seizoen. De opnames voor de tweede reeks afleveringen begonnen officieel eerder dit jaar, maar werden vervolgens stopgezet vanwege de stakingen van de WGA-schrijvers en SAG-AFTRA-acteurs.

Gaiman onthulde dat de show al twee weken bezig was met filmen voordat de stakingen begonnen, en hij bevestigde dat ze nu wachten op overeenstemming tussen de studio's en de SAG-AFTRA. Met de WGA is er inmiddels een overeenkomst gesloten.

Gaiman meer in petto


Ondertussen zit Gaiman niet stil. Na twee succesvolle seizoenen van Prime Video's Good Omens, waar een relatief lange periode tussen seizoenen zat, gaat hij binnenkort ook aan de slag met het schrijven van seizoen drie.



Kijk alle afleveringen van The Sandman op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen