search
'Gen V' onthult mogelijke strategie om Homelander te verslaan: Is dit het antwoord waar we al die tijd op gewacht hebben?
Series / Nieuws

'Gen V' onthult mogelijke strategie om Homelander te verslaan: Is dit het antwoord waar we al die tijd op gewacht hebben?

Is de brandende vraag dan eindelijk beantwoord? Hoe kan Homelander verslagen worden?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is altijd een verschil tussen comics en de verfilmde series. Er is niet aan deze verschillen te ontkomen, maar soms zijn ze wel heel erg groot. Dit is het geval van The Boys’ Homelander.

Homelander is de extreem machtige leider van The Seven en wordt gezien als egoïstisch en sadistisch. Hij wordt gezien als de beste superheld, maar zijn acties sluiten niet altijd aan bij deze titel.

Is hij wel te verslaan?


In de comics wordt Homelander uiteindelijk verslagen, maar de enige persoon die dit kan is… hijzelf. Soort van. Black Noir blijkt een clone te zijn van Homelander, gemaakt door Vought om de originele Homelander onder controle te houden.



In The Boys is de dood van Homelander veel mysterieuzer, maar de nieuwe spinoff Gen V heeft misschien een concrete manier gevonden om hem te verslaan.

De manier om Homelander te verslaan


Gen V focust namelijk op het bovenmenselijke gehoor van Homelander. Als Billy Butcher en The Boys dit tegen hem kunnen gebruiken, hebben ze misschien een manier om hem te verslaan.

Bekijk hieronder de trailer en stream vanaf 29 september Gen V op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen