De Beckhams gaan in nieuwe Netflix-docu los over het slippertje van David met Rebecca Loos

De docuserie 'Beckham' is vanaf 4 oktober te zien op Netflix.

Bas de Kramer, 04-10-2023 17:32

Vanaf 4 oktober is de vierdelige documentaireserie Beckham te zien op Netflix. In de serie wordt oud-profvoetballer David Beckham en zijn familie op de voet gevolgd.
Victoria en David Beckham spreken hierin openhartig over een zeer uitdagende periode in hun huwelijk, inmiddels bijna twintig jaar geleden. Destijds raakte David verwikkeld in een affaire met Rebecca Loos, zijn persoonlijke assistente, die deels Nederlands is. Dit werd destijds ongekend breed uitgemeten in de media en de onthullingen hierover hadden uiteraard een flinke impact op hun relatie.

Donker

In de documentaire deelt het stel hun gevoelens over deze donkere periode. David bekent dat het voor hem heel moeilijk was om alleen in Spanje te verblijven, terwijl Victoria met hun kinderen in het Verenigd Koninkrijk bleef.

Victoria blikt terug op hoe zij en David zich voelden toen de media zich op hun relatie stortten. "Het voelde alsof de hele wereld tegen ons was. Voor onze periode in Madrid waren we altijd een onafscheidelijk team, sterk en verbonden. Maar toen we in Spanje waren, leek het alsof we dat alles verloren waren. Het was een ontzettend moeilijke periode."

Vechten

In de documentaire onthult David dat hij niet precies weet hoe ze deze huwelijkscrisis hebben overleefd. Hij benadrukt echter dat Victoria 'alles' voor hem betekent. "Het was hartverscheurend om haar verdrietig te zien. Op dat moment moesten we vechten voor onze liefde en ons gezin."

Victoria geeft op haar beurt aan:"Heb ik een hekel aan David gehad? Als ik eerlijk ben, ja. Het was waarschijnlijk de meest ongelukkige periode in mijn leven."

Zowel Victoria als David geven aan dat ze zich nu onwijs gelukkig en hartstikke tevreden voelen binnen hun huwelijk.


Benieuwd geworden naar de rest van de docu? Kijk deze hier op Netflix.


Lees meer over: beckham, david becham, victoria beckham, posh spice, rebecca loos

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Mogelijkheid voor terugkeer 'New Girl'

Mogelijkheid voor terugkeer 'New Girl'

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in