search
Netflix staat direct in lichterlaaie door het nieuwe seizoen van deze meeslepende misdaadserie
Series / Nieuws

Netflix staat direct in lichterlaaie door het nieuwe seizoen van deze meeslepende misdaadserie

Het derde seizoen van de serie 'Lupin' scoort onmiddellijk zeer goed op Netflix

We hebben er meer dan twee jaar op moeten wachten maar eindelijk staat het derde seizoen van de serie Lupin op Netflix. De serie is gisteren op Netflix verschenen en behoort gelijk al tot de meest bekeken series op de streamingsdienst.

De serie is gebaseerd op de oude boeken van schrijver Maurice Leblanc die gaan over een charmante meesteroplichter. Lupin gaat over Assane Diop (gespeeld door Omar Sy) die wraak wil nemen op wat zijn vader is aangedaan. Die belandde namelijk onterecht in de gevangenis voor een diefstal die hij niet had gepleegd. Zijn vader pleegde vervolgens zelfmoord uit schaamte daarover.

Held


Diop neemt ons in de serie mee door de straten van Parijs waar hij in de voetsporen treedt van zijn held, de beroemde gentleman-dief Arsène Lupin.

De eerste twee seizoen bestonden uit vijf afleveringen, dit seizoen hebben we meer geluk want het gaat nu om zeven afleveringen! De opnames van dit derde seizoen waren toch echt al in november 2021 begonnen, maar de serie is nu pas verschenen.

Ratings


De eerdere seizoen van Lupin kregen op IMDb een waardering van een mooie 8.5 en op Rotten Tomatoes een waardering van maar liefst 92%.

Kijk de serie hier op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen