search
Vergeten 'Friends' personage claimt dat hij de reden is voor de hele serie
Series / Nieuws

Vergeten 'Friends' personage claimt dat hij de reden is voor de hele serie

De acteur van dit vergeten personage grapt dat zonder hem de serie niet kon bestaan.

De acteur van een Friends-personage dat volledig onbelangrijk leek en compleet vergeten is, claimt nu dat hij de hele reden is dat de serie bestaat. Is dat wel echt zo?

Friends eindigde in 2004, maar het succes en de populariteit zeker niet. Bijna 20 jaar later zijn er nog steeds miljoenen kijkers en fans, maar iedereen is dit ene personage allang vergeten.

Wie is het personage?


Iedereen focust uiteraard op de zes hoofdpersonages. Sommigen hebben andere favoriete personages zoals Mike of Susan, maar iedereen is Barry (Mitchel Whitfield), de ex van Rachel, compleet vergeten.

Friends begint wanneer Rachel wegrent van haar bruiloft met Barry. In dat opzicht heeft Whitfield geen ongelijk dat hij de reden is voor de serie. Zonder hem kon Rachel natuurlijk niet wegrennen van de bruiloft.

Is hij de reden voor de serie?


Whitfield liet aan The Guardian weten dat het een beetje egoïstisch klinkt om te zeggen dat [hij] de reden is dat de serie bestaat". De acteur maakte vooral grapjes over zijn rol en het belang van zijn personage in de serie en hoewel hij geen gelijk heeft, heeft hij ook geen volledig ongelijk.

Bekijk hieronder de grappigste momenten uit de serie en stream Friends op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen