search
Hoe zouden de 'Friends'-personages eruit zien als kinderen? AI-kunst laat het zien
Series / Nieuws

Hoe zouden de 'Friends'-personages eruit zien als kinderen? AI-kunst laat het zien

Zou 'Friends' net zo goed werken als de hoofdpersonages kinderen waren?

AI kan tegenwoordig alles maken wat we ons maar kunnen bedenken. En een fan van de populaire sitcom Friends dacht dat het een goed idee was om de personages van de serie weer te geven als kinderen. Dit leverde nogal bizarre plaatjes op…

De inmiddels klassieke sitcom werd uitgezonden vanaf 1994 en kreeg zowel erkenning voor zijn humor als voor zijn uitstekende cast. De serie heeft een plek in de popcultuur behouden sinds de serie in 2004 eindigde, wat de lange levensduur van de serie aantoont.

De cast als kinderen


Nu heeft het Instagramaccount @chandler_bingofficial een reeks AI-kunstwerken op het platform geplaatst. Deze laten de cast van Friends zien als kinderen uit de jaren 90.

De enigszins griezelige beelden tonen de hoofdpersonen van de serie in herkenbare outfits en poses, terwijl ze er allemaal uitzien als kinderen. Sommigen, zoals Chandler en Ross, hebben echter nog steeds bijna volwassen lichamen, alleen met kleinere hoofden.

Zou Friends met kinderen werken?


Afleveringen van de sitcom draaien vaak om de romantische levens van de personages, soms gericht op relaties binnen de groep. Andere afleveringen van Friends concentreren zich op de carrières van de personages. Deze focus op het sociale en professionele leven van de groep werkt alleen met volwassen personages, wat betekent dat een versie van de serie met jongere personages drastisch zou moeten veranderen.

Bekijk op instagram


Een versie van Friends voor een jonger publiek zou waarschijnlijk lijken op kinderseries van Disney Channel of Nickelodeon. Dit betekent dat de show zich nog steeds zou kunnen concentreren op relaties, maar de verhaallijnen zou moeten aanpassen naar een schoolomgeving in plaats van New York City.

Beter met volwassenen


Misschien zou dit ook nieuwe relaties kunnen creëren, zoals een romance tussen Rachel en Chandler. De serie zou ook weg kunnen komen met wat gekkere komische momenten, omdat deze gericht zou zijn op kinderen in plaats van op een volwassen publiek.



Uiteindelijk werkt Friends echter het beste als een komedie gericht op volwassenen, omdat het veel meer dynamiek kan verkennen dan wanneer het een jongere cast zou volgen. Het zou ook niet de iconische sitcom zijn geworden die het nu is. Bekijk Friends op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen