search
Deze aangrijpende must-see klassieker verdwijnt bijna van Netflix
Films / Nieuws

Deze aangrijpende must-see klassieker verdwijnt bijna van Netflix

De oorlogsfilm 'The Patriot' is een van die klassiekers die je zeker een keer gezien moet hebben. De film verdwijnt echter binnenkort uit het aanbod van Netflix.

Je hebt nog tot en met zaterdag 14 oktober om de film te bekijken bij Netflix. Stream hem snel voordat de film verdwenen is uit het aanbod.

De film uit 2020 wist zich te nomineren voor drie Oscars en weet op IMDb een mooie score neer te zetten van 7.2/10.

Regie en cast


De film is geregisseerd door Roland Emmerich, hij is ook bekend van zijn werk aan Godzilla, Stargate en Independence Day.

In deze klassieker zien we Mel Gibson, Heath Ledger, Joely Richardson, Jason Isaacs, Chris Cooper, Lisa Brenner en Rene Auberjonois.

Oorlogsheld


De pacifistische boer Benjamin Martin is een oorlogsheld, die het leger heeft opgegeven om voor zijn gezin te zorgen.Als zijn zoon zich echter aanmeldt voor het Amerikaanse leger, om de jonge natie te verdedigen tegen de Britten, moet Benjamin met veel tegenzin zijn wapens weer oppakken.

Op het puntje van je stoel


"Van de bloederige gevechtsscènes tot de tedere familiemomenten: 'The Patriot' betrekt je emoties en houdt je op het puntje van je stoel, ook al weten we allemaal wie de oorlog wint.", vertelt een van de critici op de site van Rotten Tomatoes. Zij scoren de film 61% en het publiek 81%.

Bij MovieMeter scoort de film 3.56/5 en vertelt een van de kijkers, "De sterke acteerprestaties en het avontuurlijke karakter van deze als oorlogsfilm verklede wraaktocht, worden weer in balans gebracht door onwaarschijnlijke actiescènes en een flinke dosis opgeklopt sentiment."

Tot en met 14 oktober


Pak je kans en stream deze klassieker met geweldige cast nog snel bij Netflix voordat het te laat is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen