search
Onthult 'Loki' seizoen 2 een post-credit scène zoals we van Marvel gewend zijn?
Series / Nieuws

Onthult 'Loki' seizoen 2 een post-credit scène zoals we van Marvel gewend zijn?

Het is een beetje Marvel's stokpaardje om aan het einde nog wat te teasen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Gister ging het langverwachte tweede seizoen van Marvel's hitserie Loki in première op Disney+. De vraag rijst nu of de eerste aflevering van het tweede seizoen nu wel de bekende post-credit scène krijgt.

Het is bij Marvel namelijk gebruikelijk dat er aan het einde van een film of aflevering een kort fragment verschijnt dat een mogelijk vervolg inluidt. Het eerste seizoen van Loki eindigde met een cliffhanger, maar zonder 'post-cred'. Het tweede seizoen doet dat wel.

Waar was Sylvie?


Na de seizoenspremière die zich bezighield met Loki's tijdsprongen, werden de gevolgen van de finale van seizoen één bevestigd en werd duidelijk dat Sylvie (Sophia Di Martino) nu werd opgejaagd door een groep van de TVA. Echter was ze nagenoeg niet in de aflevering te zien.

Daar was dan de 'post-cred'. De scène brengt de kijkers naar het Brocton, Oklahoma van 1982. In een aparte tijdlijn begeeft Sylvie zich naar een McDonald's waar ze alles wil bestellen. Eerder werd al bekend dat de fastfoodreus veelvuldig zou verschijnen in Loki.

McLoki


De scène vervult een belofte die McDonald's eerder dit jaar heeft gedaan, namelijk dat het merk deel zou uitmaken van het tweede seizoen van Loki, en het hint naar hoe Sylvie uiteindelijk bij het fastfoodrestaurant zou kunnen gaan werken.



Hoe de rest van het seizoen zal verlopen zie je elke week in Loki op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen