search
Langverwachte spin-off van 'Orphan Black' is eindelijk onderweg
Series / Nieuws

Langverwachte spin-off van 'Orphan Black' is eindelijk onderweg

Nadat de spin-off in maart 2023 zou starten, werd dit naar voren geschoven.

Orphan Black liep van 2013 - 2017 en werd een cult-hit. Tatiana Maslany kreeg een welverdiende Prime Time Emmy Award voor het spelen van meerdere hoofdrollen als gekloonde vrouwen. De spin-off Orphan Black: Echoes heeft Krysten Ritter in de hoofdrol en ook deze serie heeft klonen als thema.

Het is een tijdje stil geweest rond Orphan Black: Echoes, maar op het X-account van Orphan Black wordt gehint op een onthulling. Betekent dit dat we binnenkort eindelijk de eerste trailer te zien krijgen?

Volgende week?


De post op X-Twitter laat een afbeelding zien uit Orphan Black. Alison (Maslany) is samen met Felix (Jordan Gavaris) te zien met als bijschrift: "Dit is niet het moment om je op te winden. Misschien volgende week". Aangezien de New Yorkse Comic Con op 12 okotober aanstaande weer van start gaat, zou het best kunnen dat er een trailer van Orphan Black: Echoes vertoond gaat worden. Dit kan betekenen dat tegelijk hiermee de premièredatum onthuld wordt.

De spin-off speelt zich af in 2052 met Krysten Ritter in de rol van Lucy. Keeley Hawes speelt een wetenschapper die verwikkeld is in de wereld van genetische manipulatie en klonen. John Fawcett, Kerry Appleyard, David Fortier en Ivan Schneeberg, die allemaal aan Orphan Black gewerkt hebben, zijn betrokken als producenten.

Orphan Black: Echoes wordt in de loop van 2023 verwacht op het Amerikaanse AMC.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen