search
Spectaculaire psychologische thriller van Netflix slaat in als een bom
Films / Nieuws

Spectaculaire psychologische thriller van Netflix slaat in als een bom

'Fair Play' pakt gelijk na de release op de dienst de koppositie. Deze Netflix-film lijkt het beter te doen dan andere films waar de streamer mee kwam want velen zijn lovend.

Precies waar Netflix op had gehoopt, een film die in zou slaan als een bom en Fair Play heeft dan ook precies dat gedaan.

Met ruim 2000 stemmen weet de film van Chloe Domont een nette 6.8/10 neer te zetten bij IMDb.

Hele goede start voor de film


Recensent Thierry Verhoeven van FilmTotaal geeft de film 4 van de 5 mogelijke sterren. Hij sluit zijn recensie af met de volgende woorden, "Het zal niet iedereen bekoren dat de subtiliteit volledig overboord gaat, maar wie erin meegaat kan zich laven aan een heerlijk vileine ontknoping waarin hoofdrolspelers Phoebe Dynevor en Alden Ehrenreich alle registers opentrekken."

"'Fair Play' gebruikt elementen uit thrillers en melodrama die functioneren als een pot die tot het kookpunt wordt verwarmd.", aldus een van de critici op Rotten Tomatoes. Zij scoren de film bij de site 87% tot zover.

In de film


De cast van de film bestaat uit Phoebe Dynevor, Alden Ehrenreich, Eddie Marsan, Rich Sommer, Sebastian De Souza, Sia Alipour en Brendon Bassier.Synopsis


Geliefden Emily en Luke raken steeds verder uit elkaar als de een de felbegeerde promotie krijgt waar de ander op had gehoopt.

Samen moeten ze proberen om te gaan met de grenzen van elkaars ambities. Hun relatie verandert onomkeerbaar en ze betalen de ware prijs van het succes.

Netflix


Kijk deze bijna twee uur durende thriller bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen