search
Hoe ziet Alyssa Milano, die in de jaren 90 heel wat jongens gek kreeg, er op dit moment uit?
Series / Featured

Hoe ziet Alyssa Milano, die in de jaren 90 heel wat jongens gek kreeg, er op dit moment uit?

Alyssa Milano was de dochter Samantha in Who's the Boss? en was daarna ook vaak op tv te zien.

Actrice Alyssa Milano was een bekend gezicht in de jaren 80 en 90. Ze speelde namelijk Samantha in de tv-serie Who's the Boss? alias De baas in huis? Het personage is de dochter van Tony Micelli, de rol van Tony Danza.

Toen Alyssa met de rol stopte, was ze zo'n 20 jaar en begon pas haar volwassen leven in Hollywood. Ze speelde in nog een aantal succesvolle series en dook af en toe op in films.

Grote series, kleine films


De nu 50-jarige Alyssa was na de acht seizoenen en 169 afleveringen van Who's the Boss? te zien in de hitseries Melrose Place en Charmed. Daarna dook ze op in series als My Name Is Earl en Insatiable en was ze een jurylid in Project Runway All Stars.

Wat betreft films valt het allemaal wat tegen. Ze speelde op jonge leeftijd naast Arnold Schwarzenegger in Commando en dook op in recentere films als Beverly Hills Chihuahua 2 en New Year's Eve. In 2022 had ze de hoofdrol in de Netflix-wraakfilm Brazen.

Privéleven


In 1999 trouwde Alyssa met Cinjun Tate, om nog hetzelfde jaar van het te scheiden. In 2009 trouwde ze opnieuw, dit keer met David Bugliari. Ze kregen samen een zoon en dochter. Hieronder een clip van Alyssa uit Melrose Place.



Alyssa was een van de eerste actrices die zich openlijk uitsprak tijdens de MeToo-beweging die startte in 2017. Sinds 2007 is ze een van de gezichten van PETA.

Instagram


Eerder keken we al naar Tiffani Thiessen (Kelly Kapowski in Saved by the Bell) en Jennie Garth (Kelly Taylor uit Beverly Hills, 90210) er tegenwoordig uitzien. Op de Instagram-pagina van Alyssa vind je heel veel foto's van de nu 50-jarige actrice.

Bekijk op instagram

Bekijk op instagram

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen