search
Derde seizoen 'Good Omens' krijgt heftige kritiek te verduren: "het heeft geen nut"
Series / Nieuws

Derde seizoen 'Good Omens' krijgt heftige kritiek te verduren: "het heeft geen nut"

Neil Gaiman geeft op zijn Tumblr antwoord op deze veelgestelde fanvraag.

Fantasy-schrijver Neil Gaiman heeft regelmatig contact op sociale media met zijn fans. Leuk voor hem en voor de fans, je kunt van alles vragen en je krijgt nog antwoord ook.

Laatst gaf Gaiman aan dat hij bezig is met het schrijven van seizoen 3 van Good Omens. Wie echter meer wil weten komt van een koude kermis thuis.

Stijf op elkaar


Gaiman houdt de lippen stijf op elkaar wanneer het om de plot gaat. Hierover zei hij het volgende: "Weten jullie nog hoe ik jullie vertelde over seizoen 2? (Iedereen probeert het zich te herinneren en schudt het hoofd)".

"Precies. Ik heb toendertijd helemaal niks verteld, en dat ben ik nu ook weer van plan. Ik zei uitsluitend 'jullie zien het vanzelf' en zo is het gegaan. En deze keer gaat het ook zo, dus het heeft geen nut om me hiernaar te vragen," besluit de schrijver.

Recht doen aan de nalatenschap


De reactie is meer dan begrijpelijk. De serie is gebaseerd op het boek uit 1990, dat Gaiman samen met de legendarische Sir Terry Pratchett schreef. Niet alleen wil hij het verhaal goed afronden, Gaiman wil ook recht doen aan de nalatenschap van zijn goede vriend. De fans zullen dus inderdaad nog even af moeten wachten.

Bekijk op instagram


Good Omens is op Prime Video te bekijken.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen