search
Enorme fout in nieuwe hitserie 'The Reckoning' gespot tijdens sinistere scène
Series / Nieuws

Enorme fout in nieuwe hitserie 'The Reckoning' gespot tijdens sinistere scène

Oplettende kijkers zagen de fout in de miniserie over de lugubere presentator Jimmy Savile.

Jimmy Savile werd tijdens zijn leven vooral gezien als een flamboyante Britse mediapersoonlijkheid. Hij begon als DJ en brak door op de televisie, waaronder het kinderprogramma Jim'll Fix It..

Na Savile's dood in 2011 bleek het Britse icoon echter een Britse nachtmerrie. Er brak een schandaal uit aangezien bleek dat hij jarenlang kinderen en volwassenen seksueel misbruikt had. De miniserie The Reckoning laat dit en meer zien. Echter, er werd een opvallende fout gemaakt.

Suggestieve vragen


In aflevering 3 zit Savile, gespeeld door Steve Coogan, alleen thuis terwijl hij een programma bekijkt waaraan hij heeft deelgenomen. Hij is woest doordat de vragen hinten op zijn dubbelleven en zit hardop te schelden.

Wanneer de camera in deze sinistere scène naar zijn tv-scherm draait zie je als kijker echter niets anders dan een zwart scherm met de inmiddels welbekende groene stippen. De makers waren vergeten om de desbetreffende beelden erin te monteren.

Rare montagefout


Oplettende kijkers reageerden op X - Twitter en wezen op de "rare montagefout in aflevering 3 van 'The Reckoning'". Een andere X'er was "verrast" in wat "toch al een sinistere scène was". Je kunnen denken dat hij symbolisch naar iets duisters zat te kijken, maar op het streamingplatform BBC iPlayer blijkt de fout inmiddels hersteld te zijn.Op BBC iPlayer is de gehele serie te zien, maar deze is alleen vanuit het VK te bekijken. Aflevering 3 respectievelijk 4 van The Reckoning kun je bekijken op maandag 16 oktober en dinsdag 17 oktober op BBC One om 22.00 u.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen