search
'Loki' seizoen 2 maakt stevige start op Rotten Tomatoes
Series / Nieuws

'Loki' seizoen 2 maakt stevige start op Rotten Tomatoes

'Loki' is een MCU-serie die duidelijk wel in de smaak valt bij het publiek.

De films en series uit Phase 5 van het MCU beleefden niet bepaald een triomftocht. Nadat 25 eerdere producties uit Phase 1 - 3 achter elkaar een verse tomaat opleverden, zakte de waardering vanaf Phase 4. De productie Secret Invasion uit Phase 5 bleek zelfs een flop met 48% publiekswaardering.

Met Loki blijkt het heel anders te zitten, aangezien het publiek op het moment van schrijven een stevige 94% geeft. De goddelijke Loki haalt hiermee duidelijk het Marvel-gemiddelde van Phase 5 omhoog.

Chemie en personages


Het personage van Loki (Tom Hiddleston) is vanaf het allereerste begin al populair geweest. Dit is duidelijk nog steeds het geval. Wat aflevering 1 betreft zijn de kijkers te spreken over de chemie tussen de hoofdrolspelers Tom Hiddleston en Owen Wilson. De toevoeging van OB (Ke Huy Quan) wordt als positief gezien en valt in goede aarde.

De waardering voor de plot wordt eveneens aangestipt. De TVA en het uitdiepen van de wereld van Loki worden allemaal goed opgepakt volgens de fans.

Goede start


Het nieuwe seizoen is hiermee goed van start gegaan. De kijkers zullen ongetwijfeld met spanning uitkijken naar de overige afleveringen met de onverminderd populaire Loki.

Kijk Loki op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen