search
Emilia Clarke deelt het smerigste wat ze voor 'Game of Thrones' moest doen
Series / Nieuws

Emilia Clarke deelt het smerigste wat ze voor 'Game of Thrones' moest doen

Emilia Clarke zou willen dat deze aflevering iets anders geschreven was, of dat de koks iets meer hun best hadden gedaan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Game of Thrones heeft vanaf de eerste aflevering de hele wereld veroverd en talloze acteurs hun bekendheid gegeven. Voor de toen 22-jarige Emilia Clarke veranderde haar leven compleet, maar er is één ding uit de serie dat ze liever niet had willen doen.

De hoofdrol gaf Clarke heel veel mogelijkheden voor haar carrière, maar deze rol was niet altijd even leuk voor de actrice. Zeker niet toen haar personage, Daenerys Targaryen, een hart moest eten.

Een 'lekkere' lunch


In het eerste seizoen moest Daenerys het hart van een hengst eten, maar de actrice kreeg geen echt hart. De vervanger was echter niet heel veel beter. Het nephart bestond uit gestolde jam, maar smaakte helaas naar bleekmiddel en rauwe pasta.

Clarke vertelde in een interview met Uproxx: "Het hielp dat het zo smerig was, dus ik hoefde niet heel veel te acteren". De jonge actrice moest in totaal 28 harten eten en de spuugemmer moest vaak gewisseld worden.

Een goede troost


Nadat de scène gefilmd was en Clarke geen harten meer hoefde te eten, kon de actrice niet eens blij zijn, zo smerig was het. Gelukkig was de troost dat ze later in de serie op draken mocht vliegen.Game of Thrones is te zien op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen