search
Kingpin-acteur reageert op pijnlijke situatie 'Daredevil: Born Again'
Series / Nieuws

Kingpin-acteur reageert op pijnlijke situatie 'Daredevil: Born Again'

D'Onofrio weet nuance te brengen in een wereld waar niet veel plek meer lijkt voor nuance.

Daredevil-ster Vincent D'Onofrio, die de rol van Wilson Fisk/Kingpin speelt in de serie, heeft gereageerd op de beslissing van Marvel Studios om helemaal opnieuw te beginnen met Daredevil: Born Again.

Ongeveer de helft van de reboot-serie voor Disney+ was inmiddels gefilmd, maar door de acteursstaking kwamen de opnames stil te liggen.

Verouderd commentaar


Nu is bekend geworden dat de showrunners en regisseurs voor de rest van het seizoen de laan uit zijn gestuurd, en dat de serie volledig opnieuw wordt vormgegeven.

Een gebruiker van X rakelde een oude post van D'Onofrio uit april op waar de acteur lovend sprak over zijn collega's en het werk dat ze tot dusver hadden verricht. Volgens deze gebruiker zou dit commentaar 'slecht zijn verouderd'.

Eerlijke D'Onofrio


D'Onofrio reageerde vandaag als volgt via zijn X-account:



"We doen ons best om de best mogelijke serie te maken die we kunnen. Een waar we trots op kunnen zijn.

Elk cool project waar ik betrokken bij ben geweest is onderhevig aan evolutie in de pre-productie, productie en post-productie. Nu wordt dit als groot nieuws naar buiten gebracht.

We proberen samen er het beste van te maken. Ik zou het niet op een andere manier willen zien. Ik zou me zorgen maken als het niet zo ging."



D'Onofrio en Charlie Cox spelen opnieuw de rollen van respectievelijk Kingpin en Daredevil in een eerste seizoen dat uit 18 afleveringen moet bestaan.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen