search
Grote vraagtekens bij de toekomst van succesvolle Netflix-serie
Series / Nieuws

Grote vraagtekens bij de toekomst van succesvolle Netflix-serie

We zijn nog lang niet uitgegeken op Margaritha-avond, maar de serie zelf misschien wel.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Drie seizoenen lang was Sweet Magnolias een veilige plek om naartoe te gaan om te ontsnappen van de stress van het dagelijks leven. Is dit nu ten einde of komt er wel een vierde seizoen?

De Netflix-serie Sweet Magnolias heeft de perfecte balans gevonden tussen realistisch en modern met over-the-top drama. Het eerste en tweede seizoen eindigde met een grote cliffhanger, maar seizoen 3 niet. Fans maken zich dus zorgen over de toekomst van de serie.

Een vierde seizoen?


En dat is een terechte vraag, aangezien Netflix nog niets gezegd heeft over een mogelijk vervolg. Maar blijf rustig, want er is nog geen reden tot paniek. De stakingen zijn pas net voorbij en er moet heel veel gebeuren voordat iedereen weer volle bak aan het werk kan.

Bovendien liet Netflix pas maanden na het einde van seizoen 2 weten dat er een derde seizoen kwam. Dit kan een strategie zijn die Netflix nu weer toe gaat passen.

Nog genoeg verhalen


En misschien nog wel het allerbelangrijkste: er zijn nog heel veel verhalen die verteld moeten worden. Wat gaat er nu gebeuren met Helen? Wat zijn de mogelijkheden voor Annie en Ty nu dat Annie het uitgemaakt heeft met Jackson? En wat gaat Isaac doen met zijn grote geheim?



Het lijkt er dus op dat we geduldig af moeten wachten op een bericht van Netflix, maar in de tussentijd zijn de eerste drie seizoenen van Sweet Magnolias te streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen