search
Teleurstelling over 'Chicago Fire' na abrupte afronding: laf einde aan geliefd verhaal

Teleurstelling over 'Chicago Fire' na abrupte afronding: laf einde aan geliefd verhaal

Fans hebben veel meer verdiend dan dit laffe einde van dit broeiende verhaal.

Adriënne Koolen
Terwijl sommige fans vol ongeduld aan het wachten zijn op seizoen 12 van Chicago Fire, kijken anderen alle voorgaande seizoenen weer terug. Alle hoogtepunten komen zo weer aan bod, maar helaas ook alle dieptepunten; zoals die ene onopgeloste verhaallijn.

De schrijvers hadden er in seizoen 7 voor gezorgd dat iedereen op het puntje van zijn stoel (of waarschijnlijk; bank) zat. De groeiende liefde van Sylvie Brett en Matthew Casey werd namelijk geplaagd.

Liefde overwint alles… toch?


De relatie tussen de twee werd Brettsey genoemd en fans hoopten lange tijd dat de twee bij elkaar zouden komen. Hier kwam in seizoen 7 een abrupt einde aan.

Sylvie zei in de seizoensfinale namelijk 'ja' tegen het huwelijksaanzoek van Kyle. Ineens was alle mogelijkheid voor een romantische relatie tussen Sylvie en Matthew weg. Al het geflirt in de voorgaande afleveringen en seizoenen betekende ineens niks meer.

Grote verwarring


Veel fans waren helemaal verward: Waarom zou de relatie tussen Sylvie en Matthew zo geplaagd worden als ze uiteindelijk toch niet bij elkaar komen? Bovendien hadden de twee makkelijk eerder bij elkaar kunnen komen, waardoor hun verhaallijn niet zo lang voortgesleept had hoeven te worden.Chicago Fire is te streamen op Prime Video.Aanbevolen artikelen