search
Moeten we afscheid gaan nemen van dit personage in 'Chicago Fire'?
Series / Interview

Moeten we afscheid gaan nemen van dit personage in 'Chicago Fire'?

We hebben Mouch jarenlang gezien in 'Chicago Fire', maar moeten we nu dan toch afscheid gaan nemen?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
David Eigenberg, bekend van zijn rol als Christopher Herrmann in Chicago Fire, bespreekt de mogelijke dood van een geliefd personage in de finale van seizoen 11.

Chicago Fire was voor het eerst te zien op NBC in 2012 en werd daarna al snel populair. We volgen het verhaal van de Chicago Fire Department en krijgen een kijkje in het leven van de dappere brandweerlieden in Firehouse 51.

Afscheid nemen?


Het publiek is dol op de vriendschap tussen Herrmann en Randall "Mouch" McHolland (Christian Stolte) en dit wordt vaak beschouwd als een van de beste elementen in de serie. Maar in de bloedstollende seizoensfinale van seizoen 11 lijkt het er helaas op dat Mouch zijn einde heeft bereikt.



In een recent interview met TVLine heeft Eigenberg laten weten dat hij nog niet klaar is om vaarwel te zeggen tegen Mouch. Hij zou het erg moeilijk vinden om afscheid te nemen van de acteur, aangezien ze al langer dan een decennium samenwerken. Bekijk zijn uitspraak hieronder.

Zo veel liefde


"Ik weet niet precies wat ze van plan zijn, maar ik wil Christian niet missen," begon Eigenberg. "Het zou een enorme leegte in mijn leven achterlaten. Onze serie is doordrenkt met liefde. Als we terugkomen na de onderbreking, beginnen we aan ons twaalfde seizoen."

Daarna vervolgde hij: "We hebben al die jaren samen doorgebracht. Als je naar foto's van ons van twaalf jaar geleden kijkt, waren we zo veel jonger. We hebben samen zoveel meegemaakt. We hebben veel doorstaan tijdens de serie, ik heb gezien hoe Christian opa werd."

Hij sloot af met: "Hij is een van de grappigste gasten op de set. Hij mag dan wel wat serieus overkomen, maar man, hij is zo grappig. We lachen elke dag heel wat af. Ik wil niemand kwijtraken van ons team. We hebben een geweldige groep mensen. Er zit geen enkele vervelende persoon tussen."



Bekijk Chicago Fire op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen