search
Teleurstellende 'Seinfeld'-finale: Jerry Seinfeld gaat het goedmaken met je
Series / Nieuws

Teleurstellende 'Seinfeld'-finale: Jerry Seinfeld gaat het goedmaken met je

Tijdens een show deelde Jerry een 'geheimpje' met het publiek over een mogelijke reünie.

Is de gevangenisstraf, die de hoofdpersonen uit Seinfeld opgelegd kregen in de laatste aflevering, eindelijk voorbij? Jerry Seinfeld lijkt er wel naar te hinten, en een terugkeer van de personages lijkt daarmee niet uitgesloten.

Seinfeld blijft sterk overeind staan als een van de meest populaire sitcoms aller tijden, maar veel fans kunnen nog steeds struikelen over het teleurstellende einde.

Goedmakerje


Jerry Seinfeld, nog steeds stand-upcomedian, heeft nu tijdens een van zijn shows in Boston weggegeven dat er "iets" aan het broeien is tussen de acteurs van de sitcom.



Op de vraag uit het publiek wat hijzelf van de finale Seinfeld vond, antwoordde Seinfeld geheimzinnig: "Nou, ik heb een geheimpje voor je over het einde. Maar ik kan het niet echt vertellen. Omdat het een geheim is."

Geheim


Alsnog vertelde de acteur tegen zijn publiek: "Dit is wat ik je zal vertellen, oké, maar je mag het aan niemand vertellen. Er gaat iets gebeuren dat met dat einde te maken heeft. Het is nog niet gebeurd."



Hij voegde er nog aan toe: "En waar jij aan denkt, hebben Larry en ik ook aan gedacht, dus je zult zien... je zult het zien."

Niet de eerste reünie


Seinfeld lijkt te hinten op een soort van reünie, maar dit zal niet de eerste zijn van de Seinfeld-cast. Eerder werden zij herenigd in Larry David's Curb Your Enthusiasm, waar castleden van bekende series de finale opnieuw mogen maken.



De serie-in-een-serie onthulde dat Elaine een dochter had, met Jerry als spermadonor, en dat George een fortuin had verdiend met de ontwikkeling van iToilet, een app die gebruikers naar het dichtstbijzijnde acceptabele openbare toilet leidt.

Kijken


Over de mogelijke nieuwe reünie is weinig bekend, maar de aflevering met de oude castleden in Curb Your Enthusiasm is al wel te zien.



In de derde aflevering van het zevende seizoen zijn ze te zien in de serie, die je op kan zetten via HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen