search
SerieTotaal tipt: deze nieuwe Disney+-series komen het beste uit de test
Series / Featured

SerieTotaal tipt: deze nieuwe Disney+-series komen het beste uit de test

De recensenten van SerieTotaal helpen je op weg om de beste series eruit te pikken.

Op 16 oktober werd Disney 100 jaar, en in deze eeuw heeft het bedrijf zich opgewerkt tot een formidabele speler binnen de mediawereld. De recensenten van SerieTotaal tippen je welke nieuwe series van hen maar weer bewijzen hoe goed Disney dromen kan laten uitkomen.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op Disney+ van de afgelopen tijd.

Only Murders in the Building | 10 afleveringen





★★★★★

Synopsis: Drie vreemden met een gedeelde interesse in truecrimepodcasts worden vrienden tijdens het onderzoeken van verdachte sterfgevallen in hun Upper West Side-flatgebouw en produceren hun eigen podcast over de vreemde zaken.

Recensie: "Wat 'Only Murders in the Building' vanaf het begin zo vermakelijk heeft gemaakt is dat men nooit bang is geweest voor camp. De personages en verhaallijnen zijn lekker over de top, en dat is juist vaak waar de intrige vandaan komt. Met een musical in het middelpunt van dit seizoen is de camp niet te missen."

Lees de rest van de recensie.


Ahsoka | 8 afleveringen





★★★☆☆

Synopsis: Na de val van de Empire onderzoekt voormalig Jedi Knight Ahsoka Tano een opkomende bedreiging voor een kwetsbaar sterrenstelsel.

Recensie: Visuele hoogtepunten zijn er genoeg, zoals de kudde ruimtewalvissen die dient als onconventioneel voertuig. De serie biedt genoeg herkenningspunten voor de fans, vooral die van de animatieseries, en genoeg houvast en uitleg om ook nieuwe kijkers aan boord te krijgen en houden."

Lees de rest van de recensie.

Dear Mama | 5 afleveringen




★★★★☆

Synopsis: Een documentaireserie die het leven en de nalatenschap volgt van Tupac Shakur en zijn moeder, de Black Panther activiste Afeni Shakur.

Recensie: "Tupac '2Pac' Amaru Shakur zou dit jaar 52 zijn, als hij niet op zijn 25e was vermoord. De nieuwe documentaire Dear Mama vertelt zijn korte, dramatische levensverhaal via zijn relatie met zijn moeder Afeni Shakur. Uit die benadering ontstaat een genuanceerd, soms pijnlijk portret van twee generaties die elk op hun manier vol passie, pijn en woede tegen de onderdrukking van zwarte mensen in de Verenigde Staten streden."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen