search
Series cancelen is tegenwoordig aan de orde van de dag, maar wist je dat 'The A-Team' destijds ook gewoon gecanceld werd?
Series / Featured

Series cancelen is tegenwoordig aan de orde van de dag, maar wist je dat 'The A-Team' destijds ook gewoon gecanceld werd?

'The A-Team' werd vele jaren geleden door slechte kijkcijfers gewoon gecanceld.

De Amerikaanse avonturenserie The A-Team is nog altijd buitengewoon bekend en succesvol. De serie gaat over een groep voormalige leden van het Amerikaanse leger die nu werken als huurlingen voor degenen in nood. Dit allemaal terwijl ze op de vlucht zijn voor het leger voor een misdaad die ze niet hebben begaan.

Tegenwoordig is het cancelen van series die ook maar een beetje tegenvallen gemeengoed geworden. Echter ook in de tijd van The A-Team werden er series gecanceld. Sterker nog: The A-Team zelf werd destijds gewoon ordinair gecanceld.

Cancelen


Het aantal kijkers van de serie daalde behoorlijk in het vierde seizoen en men besloot voorafgaande aan het vijfde seizoen een aantal veranderingen door te voeren. Helaas verbeterden de kijkcijfers niet en werd de serie na 13, van de oorspronkelijke 22, afleveringen gecanceld.

De laatste aflevering was 'The Grey Team', hoewel deze aflevering door NBC uiteindelijk abusievelijk als ene laatste aflevering werd uitgezonden.

Hereniging


In mei 2006 herenigde Justin Lee Collins veel castleden van The A-Team voor een laatste keer tijdens een aflevering van de Britse serie Bring Back.... Veel leden van de officiƫle cast en de zoon van wijlen George Peppard waren daarbij aanwezig.

Bekijk op instagram








Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen