Series cancelen is tegenwoordig aan de orde van de dag, maar wist je dat 'The A-Team' destijds ook gewoon gecanceld werd?

'The A-Team' werd vele jaren geleden door slechte kijkcijfers gewoon gecanceld.

Bas de Kramer, 29-09-2023 00:30

De Amerikaanse avonturenserie The A-Team is nog altijd buitengewoon bekend en succesvol. De serie gaat over een groep voormalige leden van het Amerikaanse leger die nu werken als huurlingen voor degenen in nood. Dit allemaal terwijl ze op de vlucht zijn voor het leger voor een misdaad die ze niet hebben begaan.
Tegenwoordig is het cancelen van series die ook maar een beetje tegenvallen gemeengoed geworden. Echter ook in de tijd van The A-Team werden er series gecanceld. Sterker nog: The A-Team zelf werd destijds gewoon ordinair gecanceld.

Cancelen

Het aantal kijkers van de serie daalde behoorlijk in het vierde seizoen en men besloot voorafgaande aan het vijfde seizoen een aantal veranderingen door te voeren. Helaas verbeterden de kijkcijfers niet en werd de serie na 13, van de oorspronkelijke 22, afleveringen gecanceld.

De laatste aflevering was 'The Grey Team', hoewel deze aflevering door NBC uiteindelijk abusievelijk als ene laatste aflevering werd uitgezonden.

Hereniging

In mei 2006 herenigde Justin Lee Collins veel castleden van The A-Team voor een laatste keer tijdens een aflevering van de Britse serie Bring Back.... Veel leden van de officiële cast en de zoon van wijlen George Peppard waren daarbij aanwezig.


Lees meer over: murdock, the A Team, dwight schultz, hannibal, george peppard, ba baracus

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in