search
Nieuwe fantasyserie vol humor en spanning dreunt de Netflix Top 10 binnen
Series / Nieuws

Nieuwe fantasyserie vol humor en spanning dreunt de Netflix Top 10 binnen

De serie 'I Woke Up a Vampire' scoort ontzettend goed in haar eerste dagen op Netflix.

De tienerserie I Woke Up a Vampire scoort flink op Netflix. De fantasyserie is sinds dinsdag 17 oktober te zien en maakt nu al onderdeel uit van de top 10 van de meest bekeken series op de streamingsdienst.

De serie gaat over de 13-jarige Carmie Henley, gespeeld door Kaileen Angelic Chang, die plotseling ontdekt dat zij nogal bijzonder is. Zij ontdekt namelijk half mens en half vampier te zijn. Dit heeft natuurlijk de nodige impact op haar leven.

Droom


Carmie's ontdekking begint met een bizarre surrealistische droom op haar 13e verjaardag en als ze hieruit ontwaakt, heeft ze plots bovennatuurlijke krachten

Een aantal van haar krachten komen haar in het dagelijks leven natuurlijk goed van pas, bijvoorbeeld om mee te doen aan de schoolmusical. Het is echter ook van het grootste belang om haar bijzondere krachten geheim te houden voor de buitenwereld. Helaas lukt dat haar niet en al snel wordt ze opgejaagd door een meedogenloze vampierjager.

Kijken?


De reviews rondom deze serie zijn niet allemaal even positief, vooral de special effects zouden nogal matig zijn. Zelf beoordelen? Kijk I Woke Up a Vampire nu hier op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen