search
'Daredevil'-schurk is er helemaal klaar mee en zet social media aan de kant
Series / Featured

'Daredevil'-schurk is er helemaal klaar mee en zet social media aan de kant

Vincent D'Onofrio, die Kingpin speelt, heeft zijn account aan de wilgen gehangen.

Eerder kwamen we al met het teleurstellende bericht met betrekking tot de grote wijzigingen, of zelfs mogelijke cancelen, van de serie Daredevil: Born Again.

Seizoen 1 was al voor de helft gefilmd, maar hogerhand zou ontevreden zijn. De productie is om deze reden stilgelegd in afwachting van wijzigingen in het script. Temidden van dit alles trekt Vincent D'Onofrio zich terug van X - Twitter.

Einde voor de serie?


Naast berichten over wijzigingen waren er ook geruchten dat de serie helemaal gecanceld zou zijn. Momenteel is de link op Disney+ echter nog gewoon actief, waarbij vermeld staat dat de serie "binnenkort te zien zal zijn".

D'Onofrio's account op X is gewist, maar The Direct heeft zijn laatste bericht geciteerd: "Aan al mijn trouwe volgers, jullie weten dat ik hier al een tijdje over na liep te denken. Vandaag is de dag, en ik verlaat jullie voor nu". Het is te hopen dat D'Onofrio's vertrek van tijdelijke duur is en dat hij binnenkort met een update komt over de veelbelovende serie.

Daredevil: Born Again zou in eerste instantie in de lente van 2024 in première gaan op Disney+. Het is op het moment van schrijven niet bekend wanneer de serie te zien zal zijn.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen