search
'Fargo' seizoen 5: eindelijk meer bekend over het verhaal door nieuwe poster: "gordels vast"

'Fargo' seizoen 5: eindelijk meer bekend over het verhaal door nieuwe poster: "gordels vast"

Een nieuwe poster, en eindelijk wordt meer bekend over het verhaal.

Valeria Milić
In de VS gaat het succesvolle Fargo binnenkort weer van start. Vanaf 21 november keert de kijker terug naar het pittoreske Minnesota. Niet alles is echter zo rustig als het lijkt.

De eerdere teasers lieten sheriff Roy Tillman (Jon Hamm) zien, evenals zijn klungelige zoon Gator (Joe Keery) en de niet-zo-brave huismoeder Dot (Juno Temple). De poster maakt duidelijk dat het er stevig aan toe zal gaan.

Sheriff op jacht


Op de poster zien we Roys patserige gesp terug inclusief lijfspreuk. Daarnaast laat de afbeelding een stevige hint vallen: "Gordels vast".

Roy is sheriff in North Dakota en hij maakt jacht op Dot vanwege zaken uit haar verleden. Aan zijn nepo-zoon heeft hij niets, dus de vage Ole Munch (Sam Spruell) helpt hem hierbij.

Verleden verbergen


Op het thuisfront doet Dot er alles aan om haar verleden verborgen te houden voor haar gezin. Dit is echter niet zo makkelijk. Haar echtgenoot Wayne (David Rysdahl) rent namelijk om de haverklap naar zijn moeder Lorraine (Jennifer Jason Leigh) voor hulp.Dots honkbalknuppel is terug te zien op de poster, evenals een pistool. Wanneer naast Roy ook de sheriff in Minnesota lucht krijgt van Dot, grijpt schoonmoeder Lorraine in. Ook al is ze allesbehalve blij met Dot, het blijft familie.

Assistentie


Lorraine is de eigenaar van een incassobureau en een harde zakenvrouw. De hulp die Dot krijgt van Lorraine's assistent Danish Graves (Dave Foley) lijkt dus welkom. Alleen blijkt de huismoeder prima in staat om voor zichzelf te zorgen.Seizoen 5 is vanaf 21 november in de VS te zien. De verwachting is dat dit seizoen in Nederland te zijner tijd op Prime Video te zien zal zijn. Kijk Fargo op Prime Video.


Aanbevolen artikelen