search
De beste fantasyserie die je nu kunt streamen, heb je waarschijnlijk nog niet gezien

De beste fantasyserie die je nu kunt streamen, heb je waarschijnlijk nog niet gezien

De Herboren Draak kan de redding óf de ondergang zijn van de wereld van 'The Wheel of Time'

Daan Kusen
Fantasyliefhebbers, luister goed, want The Wheel of Time mag je absoluut niet missen!

The Wheel of Time is een spannende serie vol magie en avonturen, gebaseerd op de boeken van Robert Jordan en Brandon Anderson.

The Wheel of Time


De tovenares Moriaine is, samen met haar partner Lan op zoek naar een persoon die de potentie heeft om de Herboren Draak te zijn. De Herboren Draak is een machtige magiër die de redding óf de ondergang van de wereld kan betekenen.

Op hun reizen komen ze, tijdens de aanval op een dorp vijf jongeren tegen waarvan al snel duidelijk wordt dat één van hen die Herboren Draak zou kunnen zijn.

Getalenteerde cast


De serie heeft een getalenteerde cast, met Rosamund Pike als Moiraine Damodred en Daniel Henney als al'Lan (Lan) Mandragoran, en vele anderen die de personages tot leven brengen.The Wheel of Time heeft bij critici zowel lof als kritiek ontvangen. Sommigen prijzen het verhaal en de wereldbouw, terwijl anderen denken dat de personages meer diepgang kunnen gebruiken.

Beter dan ooit


Het tweede seizoen van The Wheel of Time is nog spannender dan het eerste.De personages zijn verder (en beter) ontwikkeld, de acteurs zijn gegroeid in hun rollen, en er is nog meer magie in het spel. Het derde seizoen belooft nog meer intrige en avontuur.

De twee seizoenen van The Wheel of Time zijn nu te zien op Prime Video.


Aanbevolen artikelen