search
Deze adembenemende en loeispannende thrillerserie vol moord en mysterie krijgt een fenomenale 8,6 op IMDb en is gewoon nog te bekijken via Netflix
Series / Nieuws

Deze adembenemende en loeispannende thrillerserie vol moord en mysterie krijgt een fenomenale 8,6 op IMDb en is gewoon nog te bekijken via Netflix

De serie 'Mindhunter' is ontzettend goed en te bekijken op Netflix.

Mindhunter is een zeer intelligente en boeiende Netflix-serie die haar debuut maakte in 2017. Deze psychologische thriller is gebaseerd op het boek Mindhunter: Inside the FBI's Elite Serial Crime Unit van John E. Douglas en Mark Olshaker. De serie geeft de kijker een inkijk in de wereld van seriemoordenaars en de complexe psyche die hen drijft.

Het verhaal volgt FBI-agenten Holden Ford, gespeeld door Jonathan Groff, Bill Tench, gespeeld door Holt McCallany en psychologe Wendy Carr, gespeeld door Anna Torv, terwijl ze een nieuw soort misdaadonderzoek ontwikkelen.

Profilen


In plaats van de traditionele methode van het oplossen van misdaden, proberen ze de denkwijze van seriemoordenaars te begrijpen en te profileren om toekomstige misdaden te voorkomen. Ze interviewen en bestuderen beruchte criminelen zoals Edmund Kemper, Jerry Brudos en Richard Speck om inzicht te krijgen in de geest van deze daders.

Mindhunter is geliefd bij critici en kijkers vanwege zijn meeslepende verhaallijnen en diepgaande karakterontwikkeling. De serie biedt een zeldzaam kijkje in de duistere wereld van seriemoordenaars en degenen die proberen hen te begrijpen.

Ratings


Deze Netflix-serie heeft op IMDb een score van 8.6. Op Rotten Tomatoes scoort Mindhunter een prachtige 96%, wat bevestigt dat dit echt een kwaliteitsserie is.Helaas werd Mindhunter na twee seizoenen in 2019 geannuleerd, wat een teleurstelling was voor fans die meer wilden zien van de psychologische diepgang en de fascinerende interviews met seriemoordenaars. De serie is nog altijd te bekijken, hier op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen