search
Goed nieuws over de Netflix-hit 'The Night Agent'!

Goed nieuws over de Netflix-hit 'The Night Agent'!

Maker Shawn Ryan komt met een positief bericht op X - Twitter.

Valeria Milić
Seizoen 1 van de stevige misdaadthriller The Night Agent is een megaknaller van jewelste. De serie staat momenteel op de zesde plaats van best bekeken Engelstalige Netflix-series aller tijden.

Onlangs berichtte Netflix dat ongeveer de helft van de scenario's af was toen de schrijversstaking begon. Sinds begin oktober is het schrijven weer opgepakt, en Ryan kwam met een grappige reactie.

Vaart gezet


Hij retweette het bericht vergezeld van een gortdroog: "Klopt". Er wordt vaart gezet achter seizoen 2.Het wachten is met andere woorden op het einde van de acteursstaking.

De acteursvakbond SAG-AFTRA is momenteel nog aan het onderhandelen met de studio's. Er ligt nogal wat druk op de AMPTP om een goede afspraak te maken zodat er weer gefilmd kan worden voor het 2023 - 2024 seizoen.

Schatting


Een voorzichtige schatting is dat we The Night Agent eind 2024 dan wel begin 2025 terugzien. Netflix heeft de gewoonte om een compleet seizoen ineens te filmen. Daarnaast moet je ook rekening houden met de post-productie die minimaal een half jaar duurt.


Bovenstaande schatting gaat uit van december 2023 als slot van de acteursstaking. Netflix geeft in elk geval duidelijk prioriteit aan het tweede seizoen van de hitserie.

Waar te bekijken?


Je kunt The Night Agent in de tussentijd streamen op Netflix.Aanbevolen artikelen