search
Wist jij hoe belangrijk de vader van Kaley Cuoco was voor echt iedere aflevering van 'The Big Bang Theory'?
Series / Nieuws

Wist jij hoe belangrijk de vader van Kaley Cuoco was voor echt iedere aflevering van 'The Big Bang Theory'?

De vader van Kaley Cuoco was op de set op alle 279 afleveringen van 'The Big Bang Theory'.

The Big Bang Theory is één van de meest populaire sitcoms aller tijden en kwam officieel tot een einde in 2018. Bijna niemand weet dat de vader van Kaley Cuoco hierbij een belangrijke rol speelde.

Kaley Cuoco vertelde in The Late Show with James Corden een emotioneel verhaal over haar vader, Gary Cuoco. Het blijkt dat haar vader geen enkele opnamedag van The Big Bang Theory heeft gemist en altijd aanwezig was op de set.

Quote


"Hij had een regisseursstoel met zijn naam erop. Hij heeft er nooit in gezeten. Hij stond altijd. En elke avond bij het opkomen, bij het buigen buigen en bij de intro's, stond hij bovenaan en gaf me een duim omhoog. Ik kon geen aflevering meer doen zonder hem, op dat moment waren er al jaren verstreken. Ik dacht steeds, 'Je mag er nu geen een missen, je maakt deel uit van de show'", herinnerde de actrice zich.

Bedenk je bij het bovenstaande vooral dat de serie in zijn totaliteit bestaat uit 279 afleveringen!

Begeleiding


De begeleiding die hij zijn dochter gaf, heeft waarschijnlijk te maken met de tedere leeftijd waarop de actrice begon met acteren. Ze was slechts 16 toen ze begon met de ABC-sitcom 8 Simple Rules for Dating My Teenage Daughter en met alle gekke verhalen over hoe de industrie jonge actrices kan behandelen, was vaderlijke steun natuurlijk erg fijn.

Bekijk op instagram


Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen