search
Netflix hitserie verlengd: Maddie, Dana Sue en Helen komen terug voor ronde 4
Series / Nieuws

Netflix hitserie verlengd: Maddie, Dana Sue en Helen komen terug voor ronde 4

Maddie, Dana Sue en Helen mogen nog een hoofdstuk aan hun avontuur toevoegen.

Het was even onzeker maar er is voor de populaire romantische drama Sweet Magnolias goed nieuws: Netflix geeft groen licht voor een vierde seizoen, met tien gloednieuwe afleveringen.


Net als de eerste drie seizoenen krijgt seizoen vier tien afleveringen. Het was eerst nog niet helemaal duidelijk maar nu is er de officiële bevestiging. De aankondiging komt drie maanden na de release van het derde seizoen van Sweet Magnolias.

Vertraging, vertraging


Er was dus wat vertraging omtrent de aankondiging van het vierde seizoen, wat te wijten was aan logistieke zaken zoals de stakingen van de WGA en SAG-AFTRA, maar de verlenging stond nooit ter discussie.

Onder de kijkers is er namelijk een ontzettend grote groep gepassioneerde fans, vooral onder het vrouwelijk publiek. Gedurende de eerste drie seizoenen stond Sweet Magnolias in meer dan 60 landen 10 weken lang in de wereldwijde top 10.

Trouwe vriendinnen


Sweet Magnolias is gebaseerd op de reeks boeken van schrijfster Sherryl Woods en draait om de drie beste vriendinnen Maddie (JoAnna Garcia Swisher), Dana Sue (Brooke Elliott) en Helen (Heather Headley) terwijl ze relaties, familie en carrières in evenwicht proberen te houden.



Kijk alle afleveringen van Sweet Magnolias op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen