search
Fans in afwachting: Krijgt 'The Bear' een vervolg in seizoen 3?
Series / Nieuws

Fans in afwachting: Krijgt 'The Bear' een vervolg in seizoen 3?

Geruchten over vernieuwing van seizoen 3 van 'The Bear' nemen toe na een ingetrokken aankondiging op Variety

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een aankondiging van nieuw seizoen van The Bear lijkt steeds dichterbij te komen na een ingetrokken aankondiging op de site van Variety.

De geruchten over een vernieuwing van seizoen 3 van The Bear nemen toe nu oude opmerkingen van de showrunner van afgelopen zomer weer naar boven komen en nieuwe geruchten het internet verhitten.

Variety


In een artikel op de site van Variety moest een aankondiging van het derde seizoen weer intrekken. Het ging om een podcastinterview met Mike Krzyzewski, beter bekend als Coach K.

Zijn boek 'Leading with the Heart' wordt in het tweede seizoen aan Ayo Edebiri's personage Sydney cadeau gedaan.

"What the hell is The Bear?"


Wanneer Krzyzewski in het interview geconfronteerd wordt met het gebruik van zijn boek in de serie, laat de beroemde coach merken dat hij nog nooit van de serie gehoord heeft: "What the hell is 'The Bear'?"



Inmiddels is Coach K helemaal op de hoogte van The Bear en heeft zelfs een gesigneerd exemplaar van zijn boek aan Ayo Edebiri cadeau gedaan.

Verlenging


Vanwege de populariteit van The Bear zal er na dit foutje waarschijnlijk snel een officiële reactie komen van FX, de productiemaatschappij van de serie.

Nu de schrijversstaking voorbij is kan het derde seizoen in ieder geval verder met filmen. En dat gebeurt in een waanzinnig tempo: "Het filmen voor het tweede seizoen duurde maar 39 dagen," vertelt bedenker Chris Storer.



Storer vertelt ook dat Ayo Edebiri enkele afleveringen van het derde seizoen zal regisseren: "Het was geweldig om Ayo die week op de set te hebben."

The Bear is nu te zien op Hulu en Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen