search
Onbegrijpelijke plottwist in 'How I Met Your Mother' is nog steeds een grote grap
Series / Nieuws

Onbegrijpelijke plottwist in 'How I Met Your Mother' is nog steeds een grote grap

Waarom werd alles in 'How I Met Your Mother' zo ingewikkeld gemaakt?

Het lijkt erop dat wanneer schrijvers niet weten wat ze met een liefdesverhaal aan moeten, ze maar besluiten er een liefdesdriehoek van te maken. Soms werkt dat, maar vaak is het gewoon onnodig en voegt het niets toe aan het verhaal.

Dit laatste was het geval bij How I Met Your Mother. Het belangrijkste koppel van de serie waren Robin en Ted, maar het grootste deel van de serie waren ze niet eens samen. Daar waren veel redenen voor, maar de belangrijkste was dat ze allebei andere dingen wilden in het leven.

Onverwachte wending


Teds droom was om een vrouw te vinden die voor altijd bij hem zou zijn en zijn kinderen zou baren, terwijl Robin juist een carrièrevrouw was en haar leven niet aan familiezaken wilde wijden. Toen ze echter samen waren, hadden ze een onmiskenbare chemie en leken ze veel om elkaar te geven.

Voor het grootste deel van de serie twijfelden we er niet aan dat ze samen zouden eindigen. Maar dat ging allemaal in rook op toen de schrijvers besloten Robin en Barney samen te brengen... Dit was nogal een riskante zet en ook absoluut een onverwachte wending.

Onnodig


Waarom werd deze beslissing überhaupt genomen? Fans begonnen langzaamaan te geloven dat er iets zou kunnen opbloeien tussen Barney en Robin, en dat is heel logisch. Ze leken in veel opzichten op elkaar. Maar net toen we in hen als koppel begonnen te geloven, kwamen we erachter dat Ted nog steeds verliefd was op Robin.En eerlijk gezegd kregen we na de scène met het medaillon het gevoel dat zij ook nog gevoelens had voor hem. Maar hoe dan ook, de schrijvers gingen door met de bruiloft, om hen drie jaar later weer te laten scheiden. Het lijkt er sterk op dat de schrijvers van de serie zich gewoon een beetje verveelden. Bekijk How I Met Your Mother op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen