search
Grote verandering in 'The Wheel of Time' werd veroorzaakt door fans
Series / Nieuws

Grote verandering in 'The Wheel of Time' werd veroorzaakt door fans

Fans zijn mede verantwoordelijk voor een van de grotere verbeteringen in 'The Wheel of Time' seizoen 2.

The Wheel of Time seizoen 2 werd grotendeels beschouwd als een verbetering ten opzichte van het eerste seizoen van de serie. De serie bleef dichter bij het bronmateriaal en hierbij werd zelfs op de kleinste details gelet.

Een van de grootste veranderingen in de serie is het uiterlijk van de One Power. Dit komt dichter in de buurt van hoe deze in de boeken van Robert Jordan werd beschreven. De nieuwe VFX-supervisor van dit seizoen, Andy Scrase, legt in een interview uit waarom deze verandering gedaan werd.

Fanbase


"Er waren bepaalde dingen die ik eraan wilde toevoegen. Een groot deel daarvan was gebaseerd op het erkennen van de fanbase en de dingen die voor hen belangrijk zijn, dus een van mijn belangrijkste prioriteiten was het werken aan de channeling. [Ik wilde] een aantal dingen bespreken waarin [ze] geïnteresseerd waren, [de belangrijkste dingen zijn] de kleuren die we hebben geïntroduceerd".

"Want voor mij is dat een heel duidelijke, beknopte manier om te communiceren wat er in een weefsel zit, wat duidelijk deel uitmaakt van channeling, en channeling is een heel uniek magisch systeem dat heel specifiek en speciaal is voor Wheel of Time".

Details


Ook legt Scrase uit hoe de One Power door verschillende personages wordt gebruikt, en dat de manier waarop zij de kracht hanteren wordt gebruikt om hun persoonlijkheid te versterken. Gezien de hoeveelheid van opzettelijke keuzes die Scrase beschrijft, is het voor de echte fans zeker essentieel om de serie nog een keer opnieuw te bekijken en op de details te letten.



Als we de woorden van Scrase in gedachten houden, is het zeker de moeite waard om te kijken hoe het channelen van ieder personages verschillend is, net als de effecten die de One Power tot leven brengen. Bekijk The Wheel of Time op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen