search
Deze Netflix-serie is de slechtste ooit: 0% op Rotten Tomatoes
Series / Nieuws

Deze Netflix-serie is de slechtste ooit: 0% op Rotten Tomatoes

De serie 'Real Rob' wordt bepaald niet gewaardeerd door de RT-critici.

Netflix bestookt ons voortdurend met nieuwe series. Zo af en toe zit er ook wel eens een misser tussen. Een serie die wel erg weinig indruk maakte op de critici is de serie Real Rob. De serie scoort een vernederende 0% op Rotten Tomatoes.

In de serie spelen Rob Schneider en zijn vrouw Patricia Schneider fictieve versies van zichzelf.

Tweede seizoen


Het is eigenlijk nog verrassend dat Real Rob na het eerste seizoen gewoon nog een tweede seizoen kreeg voordat de serie door Netflix werd geannuleerd.

Critici waren duidelijk niet onder de indruk van deze show. Er werd vooraf veelal de vergelijking gemaakt met soortgelijke populaire series als Curb Your Enthusiasm en Episodes. Real Rob schoot ten opzichte van deze goedgeslaagde series echter duidelijk tekort.

Stereotypen


Verder werd de serie ook flink bekritiseerd vanwege het gebruik van stereotypen met betrekking tot Mexicaanse en gehandicapte mensen.

Bekijk op instagram

Ondanks de negatieve ontvangst bij de critici, wist Real Rob wel een publieksscore van 82% op Rotten Tomatoes te krijgen, wat dus waarschijnlijk heeft bijgedragen aan het gegeven dat er toch een tweede seizoen kwam. De kijkers zagen blijkbaar iets in de serie wat de critici over het hoofd zagen. De IMDb-score van Real Rob is een matige 6.1.

Kijken


Wil je zelf beoordelen hoe slecht deze serie is? Kijk hem dan hier op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen