search
Dit is de meest verslavende serie aller tijden volgens Reddit
Series / Nieuws

Dit is de meest verslavende serie aller tijden volgens Reddit

Redditors over die ene serie die zo goed was dat je wel moest bingen.

Met de opkomst van streaming is bingen een begrip geworden. Series worden regelmatig per seizoen online gezet zodat de kijker zich erin kan onderdompelen.

Onlangs bespraken liefhebbers op Reddit welke series letterlijk onweerstaanbaar waren. Lost kwam hierin zeer sterk uit de bus: ongeacht wat je van het einde vond, je bleef gewoon kijken.

Laat niet los


Lost liep van 2004 -2010 en telde zes seizoenen. Het verhaal over mensen wiens vliegtuig neerstortte en die zichzelf moesten redden op een geheimzinnig eiland hield jarenlang de aandacht vast.

De serie had een groot aantal personages en het eiland gaf, ondanks het snelle tempo van het verhaal, zijn geheimen niet zo snel prijs.

Op locatie


/u/Dudedude88: "Vanaf het begin, toen ik de serie op tv zag, dacht ik bij mezelf 'verdraaid, ik moet hier meer van hebben'. Ik ging zelfs naar het Imdb-forum om het over de serie te hebben". Anderen vertellen hoe ze naar het strand gingen waar de serie werd gefilmd./u/Yinanization pakte het het meest grondig aan: "Ik nam de serie op op tv, daarna keek ik gelijk de aflevering terug en vervolgens zat ik online". Streaming heeft sinds die tijd een en ander duidelijk een stuk makkelijker gemaakt.

Kijk Lost op Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen