search
Update 'Good Omens' brengt goed nieuws voor alle fans
Series / Nieuws

Update 'Good Omens' brengt goed nieuws voor alle fans

Schrijver Neil Gaiman wordt op Tumblr aan zijn mouw getrokken over deze laatste update.

Kortgeleden kwam Neil Gaiman met een positief bericht op social media. Amazon had hem de opdracht gegeven om alvast aan seizoen 3 van de komedieserie Good Omens te beginnen.

Nadat Deadline onlangs met een aanvullend nieuwtje kwam, wisten de fans Gaiman op Tumblr te vinden. De schrijver verduidelijkte of er sprake was van een officiële vernieuwing of niet.

Onderweg


Deadline berichtte namelijk over het oppikken van de cast opties voor Good Omens. Dit betekent dat bij een eventueel seizoen 3 Michael Sheen en David Tennant hun rollen weer zullen spelen.

Op de fanvraag of seizoen 3 erdoor is antwoordde Gaiman het volgende: "We zijn er nog niet, maar Amazon zet zeker stappen in die richting". Ook werd bekendgemaakt dat co-showrunner Douglas MacKinnon niet terug zal keren.

Showrunner keert niet terug


Met het oog op de stakingen is het niet zo gek dat er nog geen officieel bericht is wat Good Omens betreft. De berichten tot dusver zijn echter hoopgevend wat een slotseizoen voor deze populaire komedie betreft.Good Omens is op Prime Video te bekijken.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen