search
Splinternieuw seizoen van 'Fargo' met opvallende cast krijgt heftige trailer

Splinternieuw seizoen van 'Fargo' met opvallende cast krijgt heftige trailer

Aan te trailer te oordelen is het nieuwste seizoen het wachten waard.

Valeria Milić
Seizoen 5 van Fargo heeft ook nu weer een opvallende cast en deze wordt aangevuld met de nodige actie. Ook de absurde humor ontbreekt niet.

Het Amerikaanse Midwesten is niet zo gemoedelijk als het lijkt, zo blijkt maar weer. Huisvrouw Dot (Juno Temple) wordt lastiggevallen door rare snuiters uit haar verleden en daar is ze niet van gediend.

Iemand anders


Dot is prima in staat om haar eigen boontjes te doppen. Twee ontvoerders komen hier op een pijnlijke manier achter wanneer ze haar huis binnendringen.

Haar echtgenoot Wayne (David Rysdahl) komt er op een onaangename manier achter dat zijn vrouw niet is wie hij dacht dat ze was.

Boven de wet


Jon Hamm speelt de naburige sheriff annex dominee Roy die zichzelf gemakshalve maar boven de wet plaatst. Ondertussen doet ook de plaatselijke sheriff onderzoek naar Dot, terwijl haar schoonmoeder Lorraine (Jennifer Jason Leigh) allang doorheeft dat er sprake is van "een wolf in schaapskleren".Seizoen 5 is vanaf 21 november in de VS te zien. De verwachting is dat dit seizoen in Nederland te zijner tijd op Prime Video te zien zal zijn. Kijk Fargo op Prime Video.


Aanbevolen artikelen