search
Update: Dit is wanneer het langverwachte vijfde seizoen van 'Fargo' uitkomt

Update: Dit is wanneer het langverwachte vijfde seizoen van 'Fargo' uitkomt

Het zal niet lang meer duren voor we het veelbelovende vijfde seizoen kunnen kijken.

Glenn Walsh
Binnenkort komt de met prijzen overladen serie 'Fargo' weer terug voor een vijfde seizoen, en televisienetwerk FX komt met nieuwe beelden, een enorme line-up aan Hollywoodsterren en de releasedatum.

Eerder werd al bekend dat het 10-afleveringen durende nieuwe seizoen plaats zal vinden in het Minnesota en North Dakota van 2019 en hoofdrollen zijn er voor acteurs Jon Hamm, Juno Temple en Joe Keery.

Getroebleerde vrouw in zwaar weer


In het nieuwe seizoen is Temple te zien als Dorothy "Dot" Lyon, die na een reeks onverwachte gebeurtenissen in de problemen met de autoriteiten raakt, en terugvalt in het leven waarvan ze dacht dat ze die achter haar had gelaten.

Ze wordt achterna gezeten door de overambitieuze sheriff Roy Tillman, gespeeld door Hamm. Als rancher, predikant en sheriff denkt hij boven de wet te staan en zet alles op alles om Dorothy te vinden.

Flinke bewijsdrang van zoon naar vader


Sheriff Tillman wordt bijgestaan door zijn zoon Gater die gespeeld wordt door Stranger Things-ster Keery. Hij probeert wanhopig indruk te maken op zijn vader, maar blijkt een hopeloos geval, en dus huurt zijn vader het duistere figuur Ole Munch in (Sam Spruell).Op 21 november gaat het vijfde seizoen van Fargo in première. Kijk alle vier seizoenen op Prime Video.Aanbevolen artikelen