search
'House M.D.' wist de grootste wens van de kijkers nooit waar te maken en velen balen daar nog van
Series / Nieuws

'House M.D.' wist de grootste wens van de kijkers nooit waar te maken en velen balen daar nog van

Veel kijkers hoopten dat Cuddy en House nog samen zouden komen, maar dat bleek niet zo te zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een van de meest intrigerende elementen van de serie House M.D. is de relatie tussen Dr. House en Dr. Lisa Cuddy. Helaas eindigen de twee uiteindelijk niet samen, maar hoe komt dat?

House M.D., beter bekend als House, is een populair medisch drama dat acht seizoenen duurde. De serie volgt de grillige en asociale Dr. Gregory House, terwijl hij medische mysteries benadert zoals een detective dat zou doen. In combinatie met zijn complexe interacties met personages zoals Cuddy, hield dit de serie seizoenenlang interessant.

Ups en downs


De relatie tussen House en Cuddy boeide het publiek al sinds het begin van de serie. Het was vooral fascinerend om te zien hoe House probeerde zijn destructieve neigingen achter zich te laten, zodat hij een gezonde en gelukkige relatie met zijn collega-arts kon hebben.

Hun relatiegeschiedenis was ingewikkeld en kende veel ups en downs, waarbij de twee uiteindelijk niet samen eindigden. In seizoen 7, aflevering 15, wordt vermoed dat Cuddy kanker heeft. Ze ontdekt dat House Vicodin heeft gebruikt om haar te kunnen ondersteunen gedurende deze periode. Dit leidt ertoe dat Cuddy House confronteert met zijn terugval en uiteindelijk hun relatie beëindigt.

Permanent


Hun relatie was in het verleden al vaker wankel. Dit zorgde ervoor dat het publiek niet zeker wist of deze breuk permanent zou zijn. Maar dat bleek wel het geval. Cuddy kon niet langer bij iemand blijven die zo onvoorspelbaar was als House. Zijn strijd tegen drugsverslaving en zijn manipulatie waren te veel voor haar, en ze was niet bereid het nog langer te verdragen.Misschien hadden Cuddy en House hun problemen kunnen oplossen en later in de serie weer bij elkaar kunnen komen. Maar dit was geen optie, aangezien actrice Lisa Edelstein de serie voor het einde verliet. De contracten van de acteurs liepen na seizoen 7 af, waarna het netwerk loonsverlagingen wilde doorvoeren. Edelstein accepteerde dit niet en besloot niet langer in de serie te spelen.

Geen spijt


Edelstein heeft sindsdien gedeeld dat ze er geen spijt van heeft dat ze niet is teruggekeerd voor de finale en dat ze niet denkt dat het de bedoeling was dat Cuddy en House ooit "nog lang en gelukkig" zouden eindigen. Bekijk House op SkyShowtime.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen